• 031-91015015
  • info@mstid.com

اینورسیتی چیست ؟

درمراکز نوآوری دانشگاهی همراه با توانمند سازی، تشويق کردن دانشجويان به کار گروهی و تشکیل تیمهای چند رشته ای ،اجرای رویدادهای مساله یا تقاضا محور مرتبط با صنعت فولاد،شبکه سازی و ایجاد ارتباط در زیست بوم نوآوری فولاد نیز تحقق خواهد یافت . در این مراکز علاوه بر دانشجویان واساتید، کارگزار اجرایی به عنوان رابط بین دانشگاه و فولاد، شتابدهنده های تخصصی و هسته های فناور نیز مستقر هستند.

 

درحال حاضرفولاد مبارکه با 15 دانشگاه مطرح به گستردگی میهن عزیز اسلامی مان در تعامل است .

تحول در اکوسیستم نوآوری

دکتر حمیدرضا نظری رییس مراکز نوآوری در دانشگاه های شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه گفت: اتفاق جدیدی که در صنعت فولاد کشور و در فولاد مبارکه رخ داده؛ سیاست جدید فولاد مبارکه مبنی بر نوآوری باز است که در نمایشگاه ملی «مسیر زآینده» بطور خاص به این مساله پرداخته می شود که این سیاست اتفاق جدیدی که شاید اکوسیستم نوآوری کشور را متحول کند و در این فرایند صنعت به جای اینکه منفعل عمل کند به فعالیت در دل دانشگاه می پردازد.

اکسیر نوآوری

محمدیاسر طیب نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در جشنواره و نمایشگاه ملی «مسیر زآینده» : ادعای ما این است که آرزوی علم کیمیا در فولاد مبارکه محقق شد چرا که امروز تبدیل سنگ آهن به محصولات ویژه ازجمله ورق زنگ‌نزن و محصولات ظریف پزشکی ازجمله پیچ‌های ایمپلنت با ارزش افزوده‌ای بالغ بر ۳۴ هزار برابری به‌عنوان یکی از آرزوهای بزرگ بشر در فولاد مبارکه محقق شده و این چیزی نیست جز کیمیاگری و اکسیری به نام نوآوری که ارزش‌آفرینی می‌کند.

بشر از گذشته آرزوی‌های زیادی داشته و با تلاش مداوم، بسیاری از آن‌ها را محقق کرده است ولی یکی از این آرزوها دسترسی به علم کیمیا بود که هنوز کسی به آن دست پیدا نکرده است. دانشمندان بزرگی مثل جابربن حیان، ابوریحان بیرونی که از دانشمندان بزرگ به شمار می آیند از جمله افرادی بودند که به این مهم دست پیدا نکردند.