• 031-91015015
  • info@mstid.com

دانشگاه اصفهان

زیست‌بوم نوآوری و فناوری گروه مبارکه، متشکل از شتاب‌دهنده‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، مراکز نوآوری دانشگاهی (Innoversity)، نوآوری شهری (Innotechcity) و مراکز نوآوری صنعتی (Innofactory) است که به عنوان بستر اصلی نوآوری باز، توسعه یافته و بکار گرفته خواهد شد.

شرکت MSTID برای رشد فناوری‌های مرتبط با صنعت فولاد کشور اقدام به سرمایه‌گذاری خطر‌پذیر بر روی شرکت‌های فناور، دانش‌بنیان و هسته‌های تحقیقاتی می‌نماید.

ماندگاری و مانایی شرکت‌ها در گرو فهم تحولات پیرامونی محیط مبادله است تا بتوانند به طور مستمر با خلق و کسب ارزش در رقابتی فزاینده با دیگر شرکت‌ها بقای خود را تضمین نمایند. ما به طور پیوسته با رصد فناوری‌ها و نوآوری‌های جهانی مرتبط با صنعت فولاد، می‌کوشیم جدیدترین یافته‌ها و موضوعات فناورانه این صنعت را دریابیم و برای کشف فرصت‌های سرمایه‌گذاری در اختیار زیست‌بوم نوآوری فولاد مبارکه قرار دهیم.

ما می‌کوشیم ضمن حفظ محوریت صنعت فولاد، سایر فرصت‌های کسب‌وکارهای نوین را بر پایه روندهای روز دنیا شناسایی نماییم و در جهت‌گیری‌های سرمایه‌گذاری‌های صنعت فولاد بکار گیریم. از جمله این روندها می‌توان به شناسایی و استحصال عناصر نادر خاکی و توسعه نیروگاه‌ها برمبنای فناوری‌های نوین اشاره کرد.

معرفی و خدمات مرکز نوآوری دانشگاه  اصفهان

معرفی کارگزار

اعضای کمیته عالی

رویدادها

دوره ها و کارگاه‌ها

تورهای صنعتی

 اخبار و اطلاعیه‌های مرکز نوآوری دانشگاه اصفهان

🔹 گزارش تصویری رویداد فرصت همکاری

اولین رویداد مرکز نوآوری فولاد مبارکه دانشگاه اصفهان با حضور دانشجویان و اساتید برگزار شد.

 
━━━━━━━━
 
مرکز نوآوری فولاد دانشگاه اصفهان

معرفی کارگزار : خانه نوآوری اصفهان

ارزش‌های ما

مهم‌ترین ارزش خانه نوآوری «صداقت» است. ما قرار نیست شما را موفق کنیم. قرار نیست بگوییم چه بکنید و چه نکنید. قرار نیست رفت و آمد یا حتی حرکت شما طبق طرح‌های پیشنهادیمان را روزانه بررسی کنیم. ما زمینه را برای شما مهیا می‌کنیم تا مسیر موفقیت را پیش بگیرید. با ایجاد بسترهای مناسب سخت‌افزاری و نرم‌افزاری کمک می‌کنیم کسب و کارتان را شروع کنید و  در مسیر موفقیت گام بردارید. در خانه، شما استقلال دارید و محور اصلی خودتان هستید. خانه نوآوری پلتفرم رسیدن به آرزوهای شماست نه دیگری. ما مسیری را که مناسب می‌دانیم با شما در میان می‌گذاریم، این شما هستید که تصمیم می‌گیرید این مسیر را ادامه دهید یا خیر.

البته ما در مسیرمان حرفه‌ای، دقیق، منظم و با پشت‌کار هستیم. و همه‌ی این‌ها وقتی ما را به نتیجه می‌رساند که محیطمان صمیمی و پرشور باشد.

این جا جای چه کسانی است؟

این‌جا جای تیم خوب، استارتاپ خوب، ایده‌ی خوب یا حتی یک فرد مشتاق است. اما به‌طور کلی هر دو نفری که ایده‌ای دارند می‌خواهند تمام وقتشان را روی ایده‌شان بگذارند، این‌جا جای آن‌ها ست.

تیم خوب

تیم خوب و حتی کار نابلد آرزوی ماست. مهم‌ترین نکته برای شروع یک استارتاپ انگیزه کافی برای مواجهه با سختی‌ها و آمادگی برای آموختن و اصلاح مسیر است. ما روی هر دو نفری که بخواهند برای ایده‌شان وقت بگذارند و آن را جلو ببرند، سرمایه‌گذاری می‌کنیم.

استارتاپ

اگر استارتاپ خوبی دارید و می‌خواهید مراحل شتاب‌دهی را طی کنید این‌جا جای شماست.

ایده

اگر ایده‌ای دارید که نیاز به مشاوره، گفت‌و‌گو و سنجش دارد، ما منتظر شما هستیم.

فرد

هر فردی که علاقه‌مند است در فضای استارتاپی و کارآفرینی حضور یابد، می‌­تواند کارآموز خانه شود و در مدت سه الی چهار ماه حضوری و عملی فضای کار در یک محیط پویا و خلاق را تجربه کند. در این مدت این فرد می‌تواند در کارگاه‌های خانه شرکت کند و هم‌زمان با روندهای فن‌آوری و نوآوری آشنا ­شود. همچنین در تعامل با سایر اهالی خانه نوآوری فعالیت جدیدی آغاز کند یا با یکی از استارتاپ‌های خانه همراه شود. حتی می‌تواند با دیگر کارآموزها تیم بسازد و استارتاپ داشته باشد.

سازوکار خانه نوآوری

ورودی خانه نوآوری، دانشجویان، فارغ التحصیلان و متخصصان علاقه مند به کارآفرینی هستند. این افراد طی فرآیند توانمندسازی (هوشمندسازی)، توانایی های ذهنی و علمی لازم برای خلق ایده های کسب وکار و نحوه بررسی ایده را می آموزند. در مرحله توانمندسازی، مخاطبین می توانند از مشاوره ایده پروری، کارگاههای آموزشی و رویدادهای مختلف درباره فناوری وکسب وکار بهره مند شوند. این خدمات در فضای خانه به افراد و تیم ها ارائه می شود. این فضا علاوه بر پاتوق برای رفت و آمد کارآفرینان و منتورهای کسب وکار، محلی برای کار و برگزاری جلسات استارتایی و همچنین فضایی برای برگزاری کارگاهها و رویدادها است. افراد و تیم های پیشرو، در صورت رسیدن به یک ایده کسب وکار قابل قبول، وارد مرحله شکل گیری خواهند شد. در مرحله شکل گیری، تیم ها امکان استقرار در فضای کار اشتراکی خانه، برخورداری از امکانات فضای کار اشتراکی (از قبیل انواع اتاق جلسات، اتاق آچار، استودیو الابي، غذاخوری، اینترنت پرسرعت، پرینتر و فکس و…) ودسترسی به منتورهای فنی وکسب وکار را خواهند داشت. در تمام مدت حضور هرتیم در فرآیند توانمندسازی و شکل گیری، یک منتورکسب وکار (هادی) مرتبا با تیم در ارتباط است و آنها را گام به گام در مسیر پیشبرد ایده و محصول راهنمایی می کند. در نهایت، ما تیم های شکل یافته ای را خواهیم داشت، با یک مدل کسب وکار (Business Model) ونمونه اولیه ایده یا محصول (MVP یاPrototype)، آماده راه اندازی کسب وکار و جذب سرمایه. همچنین خانه نوآوری بعنوان حلقه اتصال بین صنعت و نوآوران و متخصصین، تلاش می نماید با با ارتباط با صنایع نسبت به استخراج نیازهای ایشان اقدام نموده و با ایجاد بستر مناسب جهت تعامل بین صنایع و متخصصین و نوآوران زمینه حل نیازها و معضلات صنایع را فراهم آورد. برگزاری رویدادها ارائه معکوس و جلسات B2B از جمله فعالیتهای خانه نوآوری در این حوزه می باشد.

اعضای کمیته عالی

رویدادها

دوره ها و کارگاه ها

تورهای صنعتی