• 031-91015015
  • info@mstid.com

زیست‌بوم نوآوری چیست؟

در راستای ایجاد، ارتقا و تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری گروه مبارکه به عنوان بستر اصلی نوآوری باز، سرمایه‌گذاری در اجزا مختلف زیست‌بوم مانند شتاب‌دهنده‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، مراکز نوآوری دانشگاهی (Innoversity)، نوآوری شهری (Innotechcity) و مراکز نوآوری صنعتی (Innofactory) از بخشهای مهم سرمایه‌گذاری شرکت به شمار میروند.

چه کسانی می‌توانند به زیست‌بوم نوآوری فولاد مبارکه بپیوندند؟

گروه‌های دانشگاهی، پژوهشگران، اساتید دانشگاهی و صنعتگران دارای ایده و طرح

گروه‌های دانشگاهی، پژوهشگران، اساتید دانشگاهی و صنعتگران دارای ایده و طرح

شرکت‌های فناور

شرکت‌ها و اجزا زیست‌بوم نوآوری و فناوری گروه شامل شتاب‌دهنده‌ها، صندوق‌ها، مراکز نوآوری دانشگاهی، مراکز نوآوری شهری و مراکز نوآوری صنعتی

سوالات پرتکرار

در این بخش به تعدادی از سوالات پرتکرار شما پاسخ داده ایم

به منظور تسهیل ارتباط با داوطلبان جذب در مراکز نوآوری دانشگاهی و نیز افراد فعال مستقر در این مراکز، ما در هر مرکز نوآوری یک کارگزار مستقر کردهایم. شما میتوانید به صفحه مراکز نوآوری دانشگاهی ما مراجعه کنید، پس از انتخاب دانشگاه مورد نظر خود، با کارگزار مربوطه به صورت تلفنی یا با ارسال پیام اینترنتی ارتباط برقرار کنید.

ما پذیرای طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه شما در تمامی حوزههای همراستا با کلانروندهای جهانی موثر بر صنعت فولاد هستیم. برای مطالعه و شناخت کلان‌روندهای جهانی موثر بر صنعت فولاد اینجا کلیک کنید.

در نتیجه پدیده گرمایش جهانی و مطابق معاهده پاریس، هدف اصلی محدود کردن افزایش دمای کره زمین به میزان ۲ درجه سانتیگراد است که نیازمند کاهش قابل توجه نشر گازهای گلخانه‌ای ازجمله دی‌اکسیدکربن است. حدود 7 % دی‌اکسیدکربن تولید شده در کره زمین از صنایع آهن و فولاد ریشه می‌گیرد که بیشترین سهم را در بین تمامی صنایع دارد. بدین منظور، یکی از کلیدی‌ترین اقدامات در راستای اهداف این معاهده کاهش نشر کربن در صنعت فولاد است که فناوری های کاربردی در این زمینه پیشنهاد شده است. همچنین با در نظر گرفتن تعرفه‌ها و جریمه‌های بین‌المللی انتشار کربن، پایداری صنعت فولاد از نظر اقتصادی نیز در درازمدت وابسته به کاهش نشر کربن است. در نتیجه سرمایه‌گذاری روی هر طرحی که به کاهش نشر کربن در فرایند تولید فولاد منجر شود در دستور کار قرار دارد.

با کارگزار ما در مرکز نوآوری مورد نظر خود ارتباط برقرار کنید و پس از تکمیل فرم پروپوزال موضوع، آن را برای ما ارسال کنید. کارشناسان ما به زودی با شما تماس خواهند گرفت.

پس از تحویل فرم پروپوزال توسط شما، ما موضوع پیشنهادی شما را در کمیته سرمایه‌گذاری شرکت بررسی میکنیم. در صورتی که موضوع واجد شرایط باشد، مراحل عقد قرارداد با شما آغاز می‌شود. پس از انعقاد قرارداد همکاری شما میتوانید کار خود را در مرکز نوآوری مربوطه شروع کنید. این فرایند به طور متوسط 2 تا 4 ماه طول میکشد.

بسته به موضوع پیشنهادی شما، بین 6 ماه تا 2 سال خواهد بود.

حمایت‌ها

اگر به زیست‌بوم نوآوری فولاد مبارکه بپیوندید از چه حمایت‌هایی برخوردار خواهید شد؟

خدمات مشاوره و منتورینگ در راستای توانمندسازی

اعطای تسهیلات مستقیم و غیرمستقیم از طریق صندوق‌های عامل

تسهیل‌گری در صدور ضمانتنامه

تسهیل‌گری در صنعت فولاد

در اختیار قرار دادن فضاهای کار شرکتی (Innotechcity)

در اختیار قرار دادن فضاهای کار اشتراکی (Innotechcity)

در اختیار قرار دادن تجهیزات زیرساخت‌های تولید (Innofactory)

حمایت از پژوهش‌ها و فعالیت‌های دانشگاهی در راستای نیازهای صنعت فولاد

فرآیندها

چالش‌های فناورانه

شرکتهای فولادی در سطح جهانی باید هم از منظر مدل کسب‌وکار و هم از منظر مدل عملیاتی تکامل پیدا کنند تا در مواجهه با برخی از روندهای کلان بتوانند ارزش ایجاد کنند. از میان کلان‌روندهای جهانی، برخی تاثیرات مهمتری بر صنعت فولاد دارند که عبارتند از:

فرآوری منابع سنگ آهن‌های کم عیار

امروزه در صنایع فولادسازی کشور، اغلب از نوع مگنتیتی و پرعیار سنگ آهن استفاده می‌شود. به تدریج با کاهش منابع پرعیار و احداث واحدهای فولادسازی توسط شرکت‌های معدنی، استفاده از منابع کم‌عیار در تولید از آنجایی که خطوط تغلیظ، گندله‌سازی و احیا در صنایع فولادی کشور، عمدتاً برای شارژ سنگ آهن پرعیار مگنتیتی طراحی شده‌اند، استفاده از منابع کم‌عیار در این خطوط با چالش‌هایی همراه و نیازمند ارائه راهکارهای مناسب است. این در حالی است که به رغم دشوار بودن فرآوری سنگ‌های کم‌عیار، با بهره‌برداری درست، این مواد می‌توانند نقش مهمی در جبران کمبود استخراج سنگ آهن کشور داشته باشند. شرکت MSTID در نظر دارد درخصوص کسب دانش فنی شش روش از میان روشهای فرآوری سنگ‌آهن‌های کم‌عیار سرمایه‌گذاری کند و از شرکتهای فناور جهت انجام فازهای طراحی مهندسی و ساخت پایلوت به منظور توسعه دانش فنی روشهای فوق حمایت می‌کند

مراکز نوآوری دانشگاهی

شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه با هدف ایجاد اکوسیستم نوآوری باز و در راستای جهت‌دهی پتانسیل‌های علمی نخبگان دانشگاهی کشور در راستای نیازهای صنعت، اقدام به برپایی مراکز نوآوری در برخی از دانشگاه‌های بزرگ کشور نموده است. ما مفتخریم که با ترویج فضای پرنشاط علمی و پژوهشی در بین دانشجویان و اساتید دانشگاه، دانشجویان نخبه را با نیازهای صنعت آشنا نموده و ضمن توانمندسازی مهارت‌های مدیریتی و اجرایی، آنان را برای نقش‌آفرینی در شکوفایی هرچه بیشتر صنعت فولاد کشور آماده می‌سازیم.برای اطلاع از مراکز نوآوری فعال ما در دانشگاه‌ها اینجا کلیک کنید.